Cazare de 5 stele la UAV

26.07.2012

Studenţii UAV beneficiază de servicii de cazare şi masă în cele mai bune condiţii.

ARAD. Două cămine din care unul nou de 5 stele, o cantină ce respectă toate standardele, totul la preţuri rezonabile pentru cei care devin studenţi ai Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad. „Am beneficiat pe anul calendaristic 2012 de aproape 5 miliarde de lei vechi subvenţii de la stat pentru cămin şi cantină. Ceea ce ne permite să oferim locuri în cămine celor care ne sunt studenţi la preţuri modice pentru condiţii excepţionale. Camere de două paturi cu baie în Căminul de 5 stele, cabluTV şi internet, oficiu la fiecare etaj, maşini de spălat şi multe alte facilităţi”, a precizat preşedintele UAV, prof. univ. dr. Lizica Mihuţ. La acestea se mai adaugă şi posibilitatea de a lua o masă caldă zilnic la cantina universităţii, aflată în imediata apropiere a căminului de 5 stele.

Continuă înscrierile

Pe lângă aceste oportunităţi ale universităţii arădene de stat oferta educaţională este la fel de generoasă şi permite viitorilor studenţi să se specializeze în foarte multe domenii. Cei care doresc să se înscrie o mai pot face până luni, 30 iulie, la sediul universităţii de pe Bd. Revoluţiei, zilnic între orele 9.00-18.00, mai puţin duminică când înscrierile se pot face până la ora 14.00. Admiterea pe locurile bugetare se va face pe baza mediei de la bacalaureat. JA-M.A.

Preţuri

Pentru cei care doresc o cameră la Căminul de 5 stele preţul este de 150 lei/lună pentru un loc şi 90 lei pentru cei care aleg celălalt cămin al UAV. Cât despre masă, costul prânzului se ridică la 8 lei.