1 IMG 1286

Oportunități de colaborare cu Universitatea Economică de Stat din Azerbaijan

17.11.2023

În cadrul programului Erasmus+, în Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, Facultatea de Inginerie, s-au aflat în această săptămână în mobilitate Erasmus de predare doamnele Shahnaz Shahbazova și Mirvari Qazanfarli, profesoare de la Azerbaijan, State University of Economics.

Cadrele didactice de la universitatea parteneră din Azerbaijan au ținut mai multe prelegeri studenților UAV, s-au întâlnit cu conducerea universității, cu cadrele didactice din Facultatea de Inginerie, cu reprezentantii Biroului Erasmus+, purtând discuții în vederea dezvoltării parteneriatelor dintre cele două universități.

„Suntem onorați de vizita celor două cadre didactice de la Universitatea Economică de Stat din Azerbaijan, Shahnaz Shahbazova, profesor în cadrul departamentului de Tehnologii Digitale și lector Mirvari Qazanfarli care se află în aceste zile la Arad, la universitatea noastră în cadrul unei mobilități Erasmus +. Buna colaborare pe care o avem, prin Facultatea de Inginerie, cu universitatea din Azerbaijan, a deschis perspectivele unor colaborări pe mai multe paliere pe care intenționăm să le concretizăm în perioada următoare” a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.