Vizită Erasmus la UAV

08.10.2021

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad se bucură, zilele acestea, de vizita profesorului Zülfükar Aytaç Kișman, de la Universitatea Firat din Elazig, Turcia. Profesorul se află la UAV în cadrul unei mobilități de predare în cadrul Programului Erasmus Plus.

Parteneriatul între Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad și Universitatea Firat, în cadrul Erasmus Plus, a creat oportunitatea studenților și profesorilor UAV, dar și celor din universitatea turcă, de a realiza schimburi de experiență și mobilități cu partenerul din Turcia.

„Avem deja o strânsă colaborare cu Universitatea Firat și ne bucurăm că anul acesta universitar profesorul Kișman deschide seria mobilităților Erasmus în UAV. A susținut cursuri în fața studenților noștri, împărtășind din cunoștințele sale pe teme de interes economic și administrativ, precum și informații utile și interesante despre cultura și istoria poporului turc” a declarat conf. univ. dr. Teodor Cilan, prorector privind transparența academică și relațiile internaționale.