Înscrieri la Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad

9/12/2013

Înscrieri la Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad

A doua sesiune de înscrieri pentru niversitatea arădeană de stat va dura până pe 25 septembrie.

ARAD. A doua sesiune de înscrieri a început la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Absolvenți din Arad dar și din alte județe și-au depus dosarul la una din facultățile universității arădene de stat. Au ales Aradul, tineri din Oradea, Gorj, Timișoara și bineînțeles din Arad. „Nu suntem o universitatea care produce șomeri. Toate specializările noastre sunt strâns legate de piața muncii. Am încercat în permanență să păstrăm legătura cu agenții economici, să oferim studenților șansa de a-și găsi un loc de muncă imediat după finalizarea studiilor. De altfel acest lucru a fost apreciat de toți cei care au participat în studiul efectuat de un important institut din Germania. Îi așteptăm pe toți cei care doresc să urmeze o facultate să vină cu încredere la universitatea noastră”, a punctat președintele Consiliului Academic al UAV, Lizica Mihuț.

Oferta UAV

Cei care aleg Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad pot opta între facultăți cu profil umanist, real sau tehnic. Noutatea este că facultatea de inginerie s-a mutat în modernul Complex M al UAV, studenții beneficiind de laboratoare și săli de curs moderne. Toate cele 9 facultăți cu cele 38 de specializări oferă condiții excepționale de studii precum și șansa de a se specializa în universități din Europa prin intermediul burselor Erasmus. Deasemenea sistemul de burse la nivel UAV oferă șansa celor care învață sau cei care au o situație materială precară să-și îmbunătățească veniturile lunare.

Înscrieri

Zilnic între orele 9-17 iar duminica până la orele 12.00, la sediul rectoratului de pe Bulevardul Revoluției, lângă Primăria Arad.