UAV - parte a delegație arădene în Irak

6/19/2013

Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad va face parte din delegația care va pleca în Irak din partea Consiliului Județean Arad.

ARAD. Oportunități, noi colaborări și parteneriate între oameni de afaceri arădeni, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ superior din Arad, reprezentanți ai administrației arădene și partenerii lor din provinciei Duhok, din Regiunea Autonomă Kurdistan, Republica Irak. Toate acestea vor fi posibile după vizita pe care delegația Consiliului Județean Arad o va face la finele acestei luni în Irak. Vizita a fost planificată în luna mai, atunci când delegația irakiană, condusă de guvernatorul Provinciei, Fattah Tamar Ramadan, a fost prezentă la Arad.

„Este o oportunitate de care vrem să profităm pentru a stabili noi legături cu mediul academic irakian. Trebuie să apreciem inițiativa Consiliului Județean Arad și a Camerei de Comerț care a înțeles că alături de oamenii de afaceri, de mediul economic, trebuie să fie și mediul universitar. De altfel întreaga strategie a Consiliului Județean Arad este puternic relaționată la ceea ce înseamnă învățământ universitar de stat, o colaborare ce va aduce cu siguranță la dezvoltarea județului Arad” , a punctat președintele UAV, prof.univ.dr. Lizica Mihuț. „Va fi o vizită care va deschide noi perspective pentru învățământul superior de stat din Arad. Cu siguranță vom găsi punți comune, fie că va fi vorba despre cercetare sau despre programe de studii” a completat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Citat „Este o oportunitate care va deschide noi perspective de colaborare universității arădene de stat” Lizica Mihuț