Masterul, o șansă în plus pe piața muncii

9/13/2013

Absolvenții de liceu sau de studii de licență se pot înscrie la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad până pe 25 septembrie.

ARAD. Trei ani de licență și doi de masterat. Sistemul Bologna implementat și în cadrul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad propune studenților un ciclu de cinci ani pentru a avea studiile complete și a beneficia de mai multe oportunități pe piața muncii. Dacă pentru studiile de licență absolvenții au de ales între oferta celor 9 facultăți pentru studiile masterale sunt 26 de programe masterale pentru 16 domenii de studii. „Așa cum se știe universitatea noastră a primit un plus de locuri bugetare pentru masterat, ceea ce ne va permite să școlarizăm un număr mai mare de absolvenți de licență în sistem bugetar. Ne bucură interesul crescut al studenților pentru aceste programe, mulți alegând să-și continue studiile în domeniul de licență. Este un plus la pregătirea lor profesională care cu siguranță le va crește șansele pe piața muncii” a punctat președintele UAV, prof.univ.dr. Lizica Mihuț. Atât pentru licență cât și pentru master admiterea se va face pe bază de dosar. JA-M.A.

Înscrieri

Cei care doresc să consulte oferta atât pentru master cât și pentru licență și să se înscrie o pot face la sediul rectoratului de pe Bulevardul Revoluției.

Lizica Mihuț