20 de ani de FSUS

25/05/2023

Moment special pentru cadrele didactice și studenții facultății la 20 de ani de la înființarea Facultății de Științe Umaniste și Sociale. Foști profesori, absolvenți, autorități locale și județene, parteneri din țară și străinătate s-au întâlnit în sala festivă a UAV pentru a se bucura împreună și pentru a marca acest moment important din istoria Facultății de Științe Sociale și Umaniste a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

Mesajul rectorului:

„Au trecut 20 de ani de la înființarea Facultății de Științe Umaniste și Sociale. 20 de ani în care ați muncit, ați visat, ați îndrăznit. Să vă simțiți mândri de rezultatul pe care l-ați obținut.

Ați reușit să creșteți această facultate și sunt convinsă că o veți face și în continuare. Sunteți o echipă tănără plină de entuziasm, de energie pe care orice universitate ar fi mândră să o aibă.

Aș vrea să nu-i uitați, astăzi, pe cei care au fost alături de voi pe acest drum, care acum nu mai fac parte din colectivul facultății. Se cuvine să-i onorăm și să le mulțumim pentru acele momente în care au muncit pentru această facultate, pentru sacrificiile și eforturile lor.

Toți împreună faceți parte din istoria acestei facultăți, din povestea acestei universități pe care peste 50 de ani o vor spune alții. Faceți în așa fel ca această poveste să fie spusă cu mândrie și respect” le-a transmis rectorul UAV, Ramona Lile.