CONCURSUL INTERNATIONAL DE PROIECTE STUDENTESTI IN DOMENIUL BIOLOGIEI SI AL STIINTELOR AGRICOLE

25/06/2018

Facultatea de Agricultura a organizat in data de 15 iunie 2018 Prima Editie a CONCURSULUI INTERNATIONAL DE PROIECTE STUDENTESTI IN DOMENIUL BIOLOGIEI SI AL STIINTELOR AGRICOLE

Concursul a oferit studentilor si masteranzilor posibilitatea de a-si prezenta proiectele si perspectivele lor in ceea ce priveste inovatia, transferul tehnologic in domeniile Agronomie si Biologie.

Au participat studenti din universitatea noastra, USMVB Timisoara, de la Facultatea de Agricultura Novi Sad, Serbia si de la universitati din tara de la programele de studiu: Agricultura, Protectia plantelor si Biologie.

Concursul s-a desfasurat pe trei sectiuni, cu urmatoarele tematici:

-Ferma viitorului;

- Protectia plantelor la nivel de expertiza si identificare;

- Conservarea Biodiversitatii.

Au fost acordate premii pentru fiecare domeniu: agricultura, protectia plantelor si biologie, fiind premiate proiectele inovative, cu mare accent pe posibilitatea transferului tehnologic.

Două echipe de studenți ai Facultății de Inginerie Alimentară, Turism și Protecția mediului, din cadrul Universitatii Aurel Vlaicu din Arad au obținut Locul 2, la două secțiuni ale concursului.

Echipa formata din Iacob Adriana, Ciurel Ionela, Ciutina Virgilia - coordonata de prof. dr. Hab. Copolovici Dana Maria

Echipa formată din Marina Pihurov și Sara Proteasa - coordonată de Conf.dr.ing. Dana Radu, în cadrul cercului științific de Biotehnologii alimentare.

Galerie foto