UAV Student Fitness Day 2

UAV Student Fitness Day

17/04/2019

Pe data de 17 aprilie in sala de sport "Mihai Botez" din complexul M al Universitatii "Aurel Vlaicu" din Arad, s-a organizat un eveniment destinat cu precadere studentilor de la facultatile de neprofil. Evenimentul UAV Student Fitness Day a luat startul la ora 10.30 si timp de 2 ore, participantii au avut parte de activitati precum Bands Training, coordonate de instructorii Ioana și Cristian Sola de la Endorphin Gym, Military Training condus de instructorul Adrian Gorea de la Activ Club si Total body work condus de Pana Damaris, studenta anul III la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

S-au aliniat la start in jur de 100 de studenti, din cadrul facultatilor de stiinte economice, inginerie, stiinte exacte, stiinte sociale, carora le multumim pentru implicare.

Cadrele didactice care au organizat acest eveniment sunt: prof.univ. dr Andrei Vasile Liviu, prof.univ. dr. Bitang Viorel, conf.univ. dr. Dulceanu Corina, lect. univ. dr. Ardelean Viorel, lect. univ. dr. Bulzan Claudiu, lect. univ. dr. Herlo Narcis, lect. univ. dr. Piscoi Georgeta.