Campionatul National Universitar de inot 12-13 aprilie 2019

13/04/2019

Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, în parteneriat cu Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, prin Facultatea de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii, a organizat, în perioada 12-13 aprilie 2019, la Bacău, Campionatul Naţional Universitar de Înot

La aceasta editie au participat peste 50 de sportivi studenti, masteranzi sau doctoranzi care au reprezentat cele mai reprezentative universitati din tara.

Studentul anului III al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii “Aurel Vlaicu” din Arad SARAC IONUT, a participat in proba de 100m bras masculin in care s-a clasat pe locul !, devenind Campion National Universitar la inot. Sportivul – student Sarac Ionut este antrenat de Prof.univ.dr. Bitang Viorel.

De remarcat este faptul ca sportivul – student Sarac Ionut a participat in perioada 20-24 martie 2019 tot la Bacau unde s-a desfasurat Campionatul National de seniori la inot, competitie in care a obtinut doua titluri de vicecampion national in probele de 50m si 100m bras.

Campionatul National Universitar de Inot