Sari la conţinut.

Language:

Universitatea
"Aurel Vlaicu" din Arad

Sari peste panoul lateral al blogului.


OFERTA de BURSE în TURCIA

Ministerul Educaţiei Naţionale,  informează faptul că:

Ambasada Turciei din Bucureşti, aduce la cunoştinţă oferta  de burse a Republicii Turcia  pentru anul  universitar 2019-2020.

Aplicaţiile se transmit în perioada 15 ianuarie - 20 februarie 2019, iar interviurile sunt programate între lunile aprilie-iulie 2019.

Mai multe informaţii privind condiţiile de acordare a burselor precum şi calendarul aplicaţiilor se regăsesc accesând următoarea pagină de internet:     https://www.turklyeburslari.gov.tr/en/english-home/

OFERTA de BURSE în AUSTRIA

Ministerul Educaţiei Naţionale,  informează faptul că:

Ambasada Austriei din Bucureşti, prin Forumul Cultural Austriac, aduce la cunoştinţă  oferta  de burse a Ministerului  Federal al Educaţiei,  Ştiinţei şi Cercetării  din Austria pentru anul  universitar 2018-2019.

Pentru studenţi, absolvenţi, oameni de ştiinţă din România, vor fi oferite programele “Franz  Wefel”, ”Richard Plaschika” şi  “Ernst Mach-Weltweit”.

Dosarele de canditatură se depun prin intermediul bazei de date

“AUSTRIAN  DATABASE FOR SCHOLARSHIPS AND RESEARCH GRANTS”

https://grants.at/en/

Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad vă invită la acordarea titlului DOCTOR HONORIS CAUSA DOMNULUI ACADEMICIAN PROFESOR UNIVERSITAR DOCTOR FLORIN GHEORGHE FILIP

Promovarea valorilor în educaţie la 100 de ani de la Marea Unire

Workshop E.E.G

UAV-FSEPAS la Universitatea „Aurel Vlaicu ” din Arad, 4.12.2018

În data de 4 decembrie 2018, se desfășoară la Universitatea „Aurel Vlaicu ” din Arad, în cadrul Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială, workshopul de specialitate Lecția practică de electroencefalogramă, în locația UAV Micalaca, sala 228, începând cu orele 14.

Acest eveniment științific face parte dintr-un proiect educațional mai larg, inițiat și coordonat de prof.univ.dr. Mihaela Gavrilă-Ardelean, prin care se propune aducerea în atenția studenților de la specializările Asistență Socială și Psihologie, ai universității noastre, exerciții de învățare prin activități practice și workshop-uri, cu invitați, specialiști în domeniu.

Evenimentul științific se încheie printr-un concurs, cu acordarea de diplome și certificate de participare.

Înapoi sus.

Site realizat de ROBO Design.

Coordonator Prof. Dr. Ioan Dziţac.

Dani Radulescu @ ActivNET